Difference between revisions of "MediaWiki:Wikimedia-copyright/nl"

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
(update)
Line 1: Line 1:
De tekst is beschikbaar onder de licentie <a href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.nl">Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen</a>, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de <a href="http://wikimediafoundation.org/wiki/Gebruiksvoorwaarden">Gebruiksvoorwaarden</a> voor meer informatie.<br/> Wikipedia&reg; is een geregistreerd handelsmerk van de <a href="http://www.wikimediafoundation.org">Wikimedia Foundation, Inc.</a>, een organisatie zonder winstoogmerk.
+
De tekst is beschikbaar onder de licentie <a href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.nl">Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen</a>.
  +
Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.
  +
Zie de <a href="http://wikimediafoundation.org/wiki/Gebruiksvoorwaarden">Gebruiksvoorwaarden</a> voor meer informatie.

Revision as of 14:54, 11 June 2010

Information about message (contribute)

Other messages with Wikimedia specific licensing

Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de <a href="https://foundation.wikimedia.org/wiki/Gebruiksvoorwaarden">Gebruiksvoorwaarden</a> voor meer informatie.")

U gaat ermee akkoord dat een hyperlink of URL voldoende naamsvermelding is om aan de Creative Commons-licentie te voldoen.") This message is displayed in the site footer. It is the default licensing policy for most Wikimedia sites. Replace Terms_of_Use in the URL with Special:MyLanguage/Terms_of_Use/<your_language>, for example, Special:MyLanguage/Terms_of_Use/fr for French.

Message definition (Wikimedia Messages)
Text is available under the <a href="https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/">Creative Commons Attribution-ShareAlike License</a>;
additional terms may apply.
See <a href="https://foundation.wikimedia.org/wiki/Terms_of_Use">Terms of Use</a> for details.

De tekst is beschikbaar onder de licentie <a href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.nl">Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen</a>. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de <a href="http://wikimediafoundation.org/wiki/Gebruiksvoorwaarden">Gebruiksvoorwaarden</a> voor meer informatie.