MediaWiki:Boardvote intro/li

From translatewiki.net
Revision as of 10:27, 13 May 2008 by Siebrand (talk | contribs) (Robot: Automated text replacement (-2005 +2008 & -2006 +2008 & -2007 +2008))
Jump to navigation Jump to search

!!FUZZY!!

Welkom bie de tweede verkiezinge veur de Wikimedia Board of Trustees. We kieze twee personen die de gebroekersgemeenschap vertegenwoordige in de versjellden Wikimedia-projecte. Ze bepalen mede de toekomstige richting van Wikimedia-projecten, individueel en als groep, en behartigen uw belangen en zorgen bij de Board of Trustees. Ze beslissen ook over hoe inkomsten gemaakt kunnen worden en waar het opgehaalde geld aan wordt besteed.

Lees alstublieft de kandidaatstelling en de antwoorden op vragen zorgvuldig voordat u stemt. Iedere kandidaat is een gewaardeerde gebruiker die aanzielijke hoeveelheden tijd en moeite heeft besteed aan het bouwen van uitnodigende omgevingen die toegewijd zijn aan het nastreven en vrij verspreiden van menselijke kennis.

U mag veur zoveel kandidate stemme as u wilt. De kandidaat met de meeste stemme voor iddere positie wordt tot winnaar oetgerope voor de betreffende positie. In geval de stemme stake wordt er een tweede ronde gehoude.

Meer informatie: