Difference between revisions of "MediaWiki:Confirmdeletetext/bg"

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
На път сте безвъзвратно да изтриете страница или файл, заедно с цялата прилежаща редакционна история, от базата от данни.
+
На път сте да изтриете страница заедно с цялата ѝ редакционна история.
 
Потвърдете, че искате това, разбирате последствията и правите това в съответствие с [[{{MediaWiki:Policy-url}}|линията на поведение]].
 
Потвърдете, че искате това, разбирате последствията и правите това в съответствие с [[{{MediaWiki:Policy-url}}|линията на поведение]].

Revision as of 18:02, 23 April 2016

Information about message (contribute)

Introduction shown when deleting a page.

Refers to Policy-url ("Project:Политика").

Message definition (MediaWiki core)
You are about to delete a page along with all of its history.
Please confirm that you intend to do this, that you understand the consequences, and that you are doing this in accordance with [[{{MediaWiki:Policy-url}}|the policy]].
TranslationНа път сте да изтриете страница заедно с цялата ѝ редакционна история.
Потвърдете, че искате това, разбирате последствията и правите това в съответствие с [[{{MediaWiki:Policy-url}}|линията на поведение]].

На път сте да изтриете страница заедно с цялата ѝ редакционна история. Потвърдете, че искате това, разбирате последствията и правите това в съответствие с линията на поведение.