Difference between revisions of "MediaWiki:Emailpagetext/hu"

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
(Fuzzy. Second sentence elaborated)
Line 1: Line 1:
!!FUZZY!!Ha ez a szerkesztő érvényes e-mail-címet adott meg a beállításainál, akkor ezen űrlap kitöltésével üzenetet tudsz neki küldeni. Feladóként a beállításaid között megadott e-mail-címed fog szerepelni, így a címzett tud majd válaszolni.
+
Ha ez a szerkesztő érvényes e-mail-címet adott meg a beállításainál, akkor ezen űrlap kitöltésével üzenetet tudsz neki küldeni. Feladóként a [[Special:Preferences|beállításaid]]nál megadott e-mail-címed fog szerepelni, így a címzett közvetlenül neked tud majd válaszolni.

Revision as of 23:25, 2 October 2008

Information about message (contribute)

This is the text that is displayed above the email form on Special:EmailUser.

Special:EmailUser appears when you click on the link "Email this user" in the sidebar, but only if there is an email address in the recipient's user preferences. If there isn't then the message Noemailtext ("Ez a szerkesztő nem adott meg érvényes e-mail-címet.") will appear instead of Special:EmailUser.

Parameters:

  • $1 - username
Message definition (MediaWiki core)
You can use the form below to send an email message to this {{GENDER:$1|user}}.
The email address you entered in [[Special:Preferences|your user preferences]] will appear as the "From" address of the email, so the recipient will be able to reply directly to you.
TranslationHa ez a szerkesztő érvényes e-mail-címet adott meg a beállításainál, akkor ezen űrlap kitöltésével üzenetet tudsz neki küldeni. Feladóként a [[Special:Preferences|beállításaid]]nál megadott e-mail-címed fog szerepelni, így a címzett közvetlenül neked tud majd válaszolni.

Ha ez a szerkesztő érvényes e-mail-címet adott meg a beállításainál, akkor ezen űrlap kitöltésével üzenetet tudsz neki küldeni. Feladóként a beállításaidnál megadott e-mail-címed fog szerepelni, így a címzett közvetlenül neked tud majd válaszolni.