MediaWiki:Mwoauthmanageconsumers-maintext/mk

From translatewiki.net
< MediaWiki:Mwoauthmanageconsumers-maintext
Revision as of 18:00, 11 December 2014 by Bjankuloski06 (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Страницава е предвидена за работење со барања за кориснички извршници за OAuth (погл. http://oauth.net) и раководење со постоечките потрошувачи.