MediaWiki:Mwoauthserver-invalid-user/mk

From translatewiki.net
< MediaWiki:Mwoauthserver-invalid-user
Revision as of 22:18, 25 December 2017 by Bjankuloski06 (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

За да користите поврзани извршници на ова мрежно место, ќе мора да имате сметка на сите проекти (обединета сметка). Обидете се повторно да го поврзете „$1“ кога ќе направите таква сметка.

Се бара обединета сметка, $2