MediaWiki:Mwoauthserver-invalid-user/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

За да користите поврзани извршници на ова мрежно место, ќе мора да имате сметка на сите проекти (обединета сметка). Обидете се повторно да го поврзете „$1“ кога ќе направите таква сметка.

Се бара обединета сметка, $2