Difference between revisions of "MediaWiki:Revdelete-text-text/fa"

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
 
(به درخواست ارژنگ)
 
Line 1: Line 1:
نسخه‌های حذف‌شده همچنان در تارییخچه نمایان خواند بود ولی قسمت‌هایی از محتویات غبرقابل دسترس برای عموم خواهد بود.
+
مشخصات نسخه‌های حذف شده همچنان در تاریخچه صفحه نمایان خواهد بود ولی دسترسی به قسمت‌هایی از محتویات این نسخه‌ها برای عموم ممکن نخواهد بود.

Latest revision as of 19:51, 7 January 2015

Information about message (contribute)

This message is part of the RevisionDelete feature.


This is the introduction explaining the feature.

See also:

  • Revdelete-text-file ("نسخه‌های حذف‌شده همچنان در تاریخچهٔ پرونده نمایان خواهد بود ولی قسمت‌هایی از محتویات آن‌ها برای عموم غیرقابل دسترس خواهد بود.")
  • Logdelete-text ("نسخه‌های حذف‌شده همچنان در سیاهه‌های نمایان خواهد بود ولی قسمت‌هایی از محتویات آن‌ها غیرقابل دسترس برای عموم خواهد بود.")
  • Revdelete-text-others ("سایر مدیران هنوز می‌توانند این محتوای پنهان را ببینند و از همین طریق موارد حذف شده را احیا کنند، مگر آن که محدودیت‌های دیگری اعمال گردد.")
Message definition (MediaWiki core)
Deleted revisions will still appear in the page history, but parts of their content will be inaccessible to the public.
Translationمشخصات نسخه‌های حذف شده همچنان در تاریخچه صفحه نمایان خواهد بود ولی دسترسی به قسمت‌هایی از محتویات این نسخه‌ها برای عموم ممکن نخواهد بود.

مشخصات نسخه‌های حذف شده همچنان در تاریخچه صفحه نمایان خواهد بود ولی دسترسی به قسمت‌هایی از محتویات این نسخه‌ها برای عموم ممکن نخواهد بود.