Difference between revisions of "Thread:Portal talk:Sv/Översättning av viktig enkätundersökning"

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
(New thread: Översättning av viktig enkätundersökning)
 
m (better offuscate the email address against spammers)
Line 1: Line 1:
 
Hej,
 
Hej,
   
Wikimedia Foundation håller på med en stor enkätundersökning om hur väl deras insatser stödjer Wikimedianer och hur de bör jobba i framtiden. Svaren kommer att ha stor påverkan på deras arbete. De vill gärna ha enkäten på svenska men behöver hjälp med översättningen. Kan du tänka dig att hjälpa till? Skicka mig ett mail så skickar jag länken (för att undvika bias har de valt att inte ha det öppet på en wiki, plus så var det tydligen struligt att få över det till enkätverktyget). Mail: john.andersson{{@}}wikimedia.se.
+
Wikimedia Foundation håller på med en stor enkätundersökning om hur väl deras insatser stödjer Wikimedianer och hur de bör jobba i framtiden. Svaren kommer att ha stor påverkan på deras arbete. De vill gärna ha enkäten på svenska men behöver hjälp med översättningen. Kan du tänka dig att hjälpa till? Skicka mig ett mail så skickar jag länken (för att undvika bias har de valt att inte ha det öppet på en wiki, plus så var det tydligen struligt att få över det till enkätverktyget). Mail: {{@|john.andersson|wikimedia.se}}.
   
 
Deadline är i mitten av nästa vecka.
 
Deadline är i mitten av nästa vecka.

Revision as of 18:53, 30 July 2019

Hej,

Wikimedia Foundation håller på med en stor enkätundersökning om hur väl deras insatser stödjer Wikimedianer och hur de bör jobba i framtiden. Svaren kommer att ha stor påverkan på deras arbete. De vill gärna ha enkäten på svenska men behöver hjälp med översättningen. Kan du tänka dig att hjälpa till? Skicka mig ett mail så skickar jag länken (för att undvika bias har de valt att inte ha det öppet på en wiki, plus så var det tydligen struligt att få över det till enkätverktyget). Mail: john.andersson(_AT_)wikimedia(_DOT_)se.

Deadline är i mitten av nästa vecka.

Vänligen