Thread history

From Portal talk:Sv
Viewing a history listing
Jump to navigation Jump to search
Time User Activity Comment
08:58, 2 April 2014 Lokal Profil (talk | contribs) New reply created (Reply to Översättningssprint, 6 april)
11:48, 24 March 2014 Jopparn (talk | contribs) New reply created (Reply to Översättningssprint, 6 april)
16:32, 12 March 2014 Lokal Profil (talk | contribs) New thread created  

Översättningssprint, 6 april

För den som inte redan sett detta på annat håll

Wikimedia Sverige anordnar ett Översättningssprint för både nya och erfarna översättare. Vi kommer både att titta på translatewiki.net och på översättningsmöjligheterna i Wikidata, Commons och övriga flerspråkiga Wikimedia-projekt. Alla är välkomna den 6 april 14:00-18:00 till Arkitektur- och designcentrum i Stockholm. Vi sitter i hörnrummet innanför glasgången mellan Café Blom och biblioteket.

Wikimedia Sverige bjuder på fika så skriv gärna upp er på Wikipedia:Wikiträffar så att vi vet hur mycket som ska köpas. För er som inte kan delta på plats finns det även en Google hangout (se detaljer på Wikiträffar) som man kan ansluta till om man vill delta i sprinten eller har frågor.

Hoppas att få träffa många av er på plats eller i hangouten.

Lokal_Profil (talk)16:32, 12 March 2014

Det var väldigt nyttigt och produktivt att arbeta tillsammans förra gången, så jag rekommenderar alla som kan att delta! Då kanske vi hinner klart med alla de återstående surdegarna. :-)

Jopparn (talk)11:48, 24 March 2014

Kort klargörande om att man inte behöver betala inträde till museet för att komma till rummet där Wikimedia Sverige sitter. För detaljer om vad som ska översättas samt om du vill lämna förslag ta en titt på sidan här. Ses på söndag!

Lokal_Profil (talk)08:58, 2 April 2014