Thread history

From Support
Viewing a history listing
Jump to navigation Jump to search
Time User Activity Comment
05:37, 13 October 2017 Nike (talk | contribs)

Summary changed

 
17:20, 6 October 2017 Kaganer (talk | contribs)

Comment text edited

 
17:19, 6 October 2017 Kaganer (talk | contribs)

New reply created

(Reply to Language selector does not worked)
12:47, 5 October 2017 Nike (talk | contribs)

New reply created

(Reply to Language selector does not worked)
11:32, 5 October 2017 Nike (talk | contribs)

New reply created

(Reply to Language selector does not worked)
09:59, 5 October 2017 Kaganer (talk | contribs)

Comment text edited

 
09:54, 5 October 2017 Kaganer (talk | contribs)

Summary changed

 
09:53, 5 October 2017 Kaganer (talk | contribs)

New thread created

 

ULS does not worked now. Changing interface language trough user preferences also does not worked (new value is saved in preferences, but interface language is still in old language).

Worked only "&setlang=" option in the URL.

This is TWN local problem, in Wikimedia wikis all worked correctly.

PS: In the dev. console i saw two critical errors:

  • freegeoip.net/ Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
  • analytics.js Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT

Maybe these is related with this issue.

09:53, 5 October 2017
11:32, 5 October 2017

I have rolled back last deployment while investigation continues.

12:47, 5 October 2017

Currently all works correctly. Thanks!

17:19, 6 October 2017