Problems with saving messages

Jump to navigation Jump to search

Problems with saving messages

There are sporadic problems with saving messages when new messages is not saved after several attempts. Problems appear today. I work with Mantis translation. I use monobook.

EugeneZelenko15:09, 9 November 2009

I have noticed the same thing, already before I enabled LiquidThreads. I type something in the edit screen, and just before saving, it will revert to the old contents. Can you confirm this is the observed behaviour?

Siebrand15:21, 9 November 2009

Sorry, can't clarify more. I didn't notice blanking of message text during saving.

EugeneZelenko15:43, 9 November 2009
 

I confirm.

ajvol17:43, 9 November 2009

You do not have permission to edit this page, for the following reason:

The action you have requested is limited to users in the group: Users.


You can view and copy the source of this page.

Return to Thread:Support/Problems with saving messages/Lloffiwr.

 

Then it is probably gone now that I have disabled some UsabilityInitiative extensions. More details below. Raymond promised to look into it and report whatever he finds wrong. Confirmation appreciated.

# Usability Initiative extensions -- 2009-11-07 by Raymond
#$wgUsabilityInitiativeModules = array( 'EditToolbar' );
#require_once("$IP/extensions/UsabilityInitiative/UsabilityInitiative.php");
#require_once("$IP/extensions/UsabilityInitiative/WikiEditor/WikiEditor.php");
#require_once("$IP/extensions/UsabilityInitiative/Vector/Vector.php");
Siebrand20:21, 9 November 2009