Lainausmerkit

Jump to navigation Jump to search
Revision as of 28 March 2014 at 09:13.
The highlighted comment was edited in this revision. [diff]

Lainausmerkit

Lainausmerkit ovat hyviä sivujen otsikoissa. Ne helpottavat lukemista ja sen ymmärtämistä, mikä on kohteena. Otsikon ei ole tarkoitus olla kaunis vaan sellainen, että siitä saa heti selkeää tietoa. Palauttelen siis lainausmerkkejä. Käytän aika paljon otsikoita ja en osaa niitä kunnolla lukea kun niissä on tekstiä tyyliin Erot sivujen Pessi ja Illusia ja Menninkäinen välillä.

  Pxos (talk)08:53, 23 March 2014

  Opettele käyttämään kaarevia lainausmerkkejä, Pxos. Opettele myös kirjoittamaan asiallisesti.

   Crt (talk)08:16, 25 March 2014

   Teen ihan miten haluan ja itse päätän, täsmälleen niin kuin sinäkin teet. Kirjoitukseni on asiallista ja informatiivista, ja on mielestäni loukkaavaa ja alentuvaa koko ajan huomautella minun sinulle kirjoittamistani viesteistä. Wikipediassa haukut koko keskustelun ja täällä väität, että viestini eivät ole asiallisia. Opettele sinä sen sijaan yksinkertaista kohteliaisuutta ja muiden huomioon ottamista kun vastaat ihmisten viesteihin.

    Pxos (talk)10:34, 25 March 2014
     

    Itse asiassa tämän jälkeen en varmaan edes vaivaudu selittämään sinulle mitään, vaan teen vain asioita oman pääni mukaan ilman selityksiä. Sen ei luulisi olevan vaikeaa sinulle ymmärtää, koska toimit täsmälleen niin itsekin. Keskustelu näkyy olevan sinulle vastenmielistä etkä kykene keskustelemaan asiallisesti.

     Pxos (talk)10:37, 25 March 2014

     Sitä saa mitä tilaa, Pxos. Olen saanut tarpeekseni ylimielisistä kommenteistasi. Wikipediassa kommenteistasi päätellen pidät itseäsi jonkinlaisena yliolentona, jota pitäisi vähintäänkin nöyristellä. Wikisivustot näemmä houkuttelevat avohoitopotilaita. Kiitän ja kumarran, jos et enää ota minuun minkäänläistä yhteyttä, Pxos.

     Kuka tahansa muu on tervetullut keskustelemaan kanssani mistä aiheesta tahansa ja saamaan asiallisia vastauksia.

      Crt (talk)07:35, 26 March 2014
      Edited by 2 users.
      Last edit: 09:17, 28 March 2014

      Poistettu käyttäjän Pxos kirjoittamat satuilut ja harhat.

       Pxos (talk)18:29, 26 March 2014

       Suosittelen keskustelun päättämistä tähän. Kumpikaan ei voi voittaa, joten parasta on olla pelaamatta.

       Tehkää lisää käännöksiä ;)

        Nike (talk)20:08, 26 March 2014