Αναίρεσα και 2 αλλαγές σου

Jump to navigation Jump to search

Αγαπητέ Protnet,

κρατάω το μήνυμα σου. Μόλις βρω χρόνο θα απαντήσω στις παρατηρήσεις σου. Το γλωσσάρι που σου έλεγα είναι στο w:el:Βικιπαίδεια:Μετάφραση_όρων_πληροφορικής.
Glavkos (talk)06:00, 4 January 2013

Σ' ευχαριστώ για το γλωσσάρι. Σίγουρα θα φανεί χρήσιμο. Ήδη έβαλα το σύνδεσμο στο λεξικό. Ήταν όμως όπως το περίμενα, δηλαδή γενικοί θεωρητικοί όροι πληροφορικής, από αυτούς που βρίσκεις στα βιβλία. Και δεν έχει καμία σχέση με το λεξικό που έφτιαξα εγώ. Συγκεκριμένα από τις 15 έννοιες που έχω καταχωρίσει μόνο 2 υπάρχουν στη ΜΟΠ. Και δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει αλλά το λεξικό δημιουργήθηκε με αφορμή την ομοιομορφία. Ο λόγος που το ξεκίνησα ήταν γιατί έβλεπα σε μια επέκταση με 20 μηνύματα όλα κι όλα η ίδια λέξη να αποδίδεται αλλιώς εδώ κι αλλιώς εκεί. Χρειάζεται να έχουμε μια σταθερά αναφοράς κάπου.

Protnet (talk)16:37, 4 January 2013

You do not have permission to edit this page, for the following reason:

The action you have requested is limited to users in the group: Users.


You can view and copy the source of this page.

Return to Thread:User talk:Glavkos/Αναίρεσα και 2 αλλαγές σου/reply (5).

Μόλις μου θύμισαν ότι υπάρχει και αυτή η σελίδα στο Meta. Όπως καταλαβαίνεις κάθε νέα προσπάθεια θα πρέπει να λάβει υπόψη και τις προηγούμενες δουλειές που έχουν γίνει.

Glavkos (talk)18:00, 4 January 2013

Αυτή η τελευταία πρωτοβουλία πολύ καλή αλλά απ' ό,τι βλέπω σχετικά παρατημένη. Πέρασα και αυτόν το σύνδεσμο στο λεξικό. Νομίζω ότι θα αφιερώσω όλο το Σαββατοκύριακο στο να πάρω τα καλά και από τα δύο και να χτίσω κάτι πιο ολοκληρωμένο εδώ μέσα. Γιατί σαφέστατα το translatewiki.net είναι το πιο κατάλληλο μέρος για να φιλοξενεί τέτοια βοηθήματα. Αναλαμβάνω επίσης να ενημερώσω τους υπόλοιπους μεταφραστές της λίστας.

Protnet (talk)19:22, 4 January 2013

Ενημερώθηκαν: Asteraki, Assassingr, Badseed, CeeKay, Chomwitt, Consta, Crazymadlover, Dead3y3, Discon, Egmontaz, Evropi, Flyax, FocalPoint, Konsnos, Omnipaedista, Stellath, Περίεργος, AK

Από δω και στο εξής καλό είναι τα σχόλια να συνεχιστούν στη συζήτηση του λεξικού.

Protnet (talk)22:00, 4 January 2013