Thread:User talk:Rancher/Изједначавање: Difference between revisions

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
(New thread: Изједначавање)
 
mNo edit summary
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
 
Поздрав,
 
Поздрав,
бот није радио изједнчавање превода из разлога што је сервер овог викија последњих дана имао DDoS нападе. Наредних дана немојте правити преводе за Медијавики - core (@BadDog), како не би долазило до сукоба. Можете преводити екстензије/теме за Медијавики и остале програме.
+
бот није радио изједнчавање превода из разлога што је сервер овог викија последњих дана имао DDoS нападе. Наредних дана немојте правити преводе за Медијавики - core (@BadDog), како не би долазило до сукоба. Рећи ћу вам када ће све бити стабилно. Можете преводити екстензије/теме за Медијавики и остале програме до среде. Онда немојте у среду и четвртак да преводите екстензије за Медијавики како не би долазило до сукоба између инфраструктуре Викимедије и инфраструктуре овог викија.
  +
  +
Предложен распоред за изједначавање:
  +
# MediaWiki Core - Понедељак и уторак (у овом периоду се не врше никакви преводи за српски језик)
  +
# Екстензије за Медијавики - Среда и четвртак (никако не правити преводе за екстензије у том периоду)
  +
# Теме за Медијавики - Паралелно са екстензијама (није неопходно да се паузира превођење, јер за њих не може да дође до сукоба, јер оне немају огроман број порука као сам Медијавики и екстензије па то могу на викију да одрадим, док за остало морам преко гит-а).
   
 
Поздрав!
 
Поздрав!

Latest revision as of 11:23, 14 October 2018

Поздрав, бот није радио изједнчавање превода из разлога што је сервер овог викија последњих дана имао DDoS нападе. Наредних дана немојте правити преводе за Медијавики - core (@BadDog), како не би долазило до сукоба. Рећи ћу вам када ће све бити стабилно. Можете преводити екстензије/теме за Медијавики и остале програме до среде. Онда немојте у среду и четвртак да преводите екстензије за Медијавики како не би долазило до сукоба између инфраструктуре Викимедије и инфраструктуре овог викија.

Предложен распоред за изједначавање:

  1. MediaWiki Core - Понедељак и уторак (у овом периоду се не врше никакви преводи за српски језик)
  2. Екстензије за Медијавики - Среда и четвртак (никако не правити преводе за екстензије у том периоду)
  3. Теме за Медијавики - Паралелно са екстензијама (није неопходно да се паузира превођење, јер за њих не може да дође до сукоба, јер оне немају огроман број порука као сам Медијавики и екстензије па то могу на викију да одрадим, док за остало морам преко гит-а).

Поздрав!