User:FuzzyBot/jv

From translatewiki.net
Revision as of 18:08, 1 November 2009 by Meursault2004 (talk | contribs) (anyar)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Halo, kula FuzzyBot! Kula mboten ngrisak terjemahan panjenengan. Sayangipun ing berkas sumber ing basa Inggris sampun wonten pangéwahan lan kula nambahi tandha alit supados panjenengan saged mriksani. Tulung dipun énggali pertalan panjenengan menawi diperlokaken miturut babonipun lan ngicali string !!FUZZY!! saking pesen puniki, matur nuwun!