Përdoruesi: FuzzyBot

From translatewiki.net
Revision as of 21:39, 25 September 2015 by Kosovastar (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Tung unë jam FuzzyBot! Nuk jam duke shkatërruar përkthimet tuaja. Për fat të keq kishte ndryshime në lidhjen zotëruese (në anglisht) dhe unë po vë një shenjë kështu që të mund të vëreni. Ju lutem, freskoni përkthimin nëse është e duhur sipas kopjes zotëruese dhe largoni lidhjen !!FUZZY!! nga porosia, Faleminderit!