User talk:Pxos

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Welcome to translatewiki.net!

translatewiki.net
Introduction
Getting started
Translation tutorial
How to start
See also
Localisation guidelines
Translating offline
FAQ
Support

Hi Pxos. Welcome to translatewiki.net! You can now start translating. You should also check the portal for your language, the link is in the sidebar. Other useful pages are linked in the translatewiki.net menu that comes with this message.

Your translations are transferred to the standard product every few days or every few weeks depending on the product. Please notice that it may take longer before you see your translation in the actual product. It can be just a few days before they appear on Wikipedia, but a few months can pass between each new release of FreeCol.

We wish you a productive and pleasant stay. Please leave any questions on Support. Cheers!

-- 07:20, 29 March 2011 (UTC)

Contents

Thread titleRepliesLast modified
Kysymys210:04, 31 March 2011
First page
First page
Next page
Next page
Last page
Last page

Alkaako tämä viesti tarkoituksella pienellä kirjaimella? Vrt: [1]. Ainiin ja tervetuloa :)

Nike07:05, 30 March 2011

Kappas, tuo on virhe. Hienoa että "sisällöntarkistus" toimii täällä näin tehokkaasti. Olen toistaiseksi ihan yksin suomentamassa Flagged Revisions -viestejä, ja homma on ihan kesken, kun niitä on 339 kpl. Kunnollista yhteisymmärrystä ei ole saavutettu käytäntökeskustelussa, mutta eipä kukaan ole kovasti vastustanutkaan ehdotuksiani (osaksi sen vuoksi, että useimmat eivät ymmärrä tekniikan monimutkaisuutta vielä).

Pxos02:05, 31 March 2011

Toimii milloin toimii :) Paras tapa tällä hetkellä on laittaa tämä syötteenlukijaan ja käskeä näyttämään se viestit alkuperäisessä sijainnissaan (vs. pelkkä syötteen sisältö).

Nike10:04, 31 March 2011
 
 
First page
First page
Next page
Next page
Last page
Last page