Difference between revisions of "User talk:Silvonen"

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
Line 6: Line 6:
   
 
:Wow, that was fast... I didn't even submit a request yet. :) --[[User:Silvonen|Silvonen]] 17:18, 12 October 2008 (UTC)
 
:Wow, that was fast... I didn't even submit a request yet. :) --[[User:Silvonen|Silvonen]] 17:18, 12 October 2008 (UTC)
  +
  +
== Tervehdys ==
  +
  +
Mitään sanastoa meillä ei ole kerätty, joten tämän suhteen pitää olla vähän oma-aloitteinen. Nykyään aktiivisia kääntäjiä on ollut lähinnä [[User:Crt]] ja myös [[User:Str4nd]], aikaisemmin minä itse, mutta opiskelu, työt, ja tämän wikin pyörittäminen ovat vieneet aikaani. Kysymyksiä voi esittää vaikkapa portaalin keskustelusivulla. Valmistaudu siihen, että joku tai useampikin meistä tekee hienosäätöä käännöksiin :). Ja lopuksi, jos irkki on tuttu, niin kannattaa liittyä [irc://freenode/#mediawiki-i18n tämän wikin kanavalle] ja [irc://ircnet/#lokalisointi lokalisointi-ihmisten kanavalle]. Tervetuloa minultakin. – [[User:Nike|Nike]] 17:39, 12 October 2008 (UTC)

Revision as of 17:39, 12 October 2008

translatewiki.net
Introduction
Getting started
Translation tutorial
How to start
See also
Localisation guidelines
Translating offline
FAQ
Support

Hi Silvonen. Welcome to translatewiki.net!

You can now start translating.

You should also check the portal for your language, the link is in the sidebar. Other useful pages are linked in the menu next to this message.

Your translations are transferred to the standard product every few days or every few weeks depending on the product. Please notice that it may take longer before you see your translation in the actual product.

It can be just a few days before they appear on Wikipedia, but a few months can pass between each new release of FreeCol.

We wish you a productive and pleasant stay. Please leave any questions on Support. Cheers!

Translator rights

Done Done Siebrand 17:07, 12 October 2008 (UTC)

Wow, that was fast... I didn't even submit a request yet. :) --Silvonen 17:18, 12 October 2008 (UTC)

Tervehdys

Mitään sanastoa meillä ei ole kerätty, joten tämän suhteen pitää olla vähän oma-aloitteinen. Nykyään aktiivisia kääntäjiä on ollut lähinnä User:Crt ja myös User:Str4nd, aikaisemmin minä itse, mutta opiskelu, työt, ja tämän wikin pyörittäminen ovat vieneet aikaani. Kysymyksiä voi esittää vaikkapa portaalin keskustelusivulla. Valmistaudu siihen, että joku tai useampikin meistä tekee hienosäätöä käännöksiin :). Ja lopuksi, jos irkki on tuttu, niin kannattaa liittyä tämän wikin kanavalle ja lokalisointi-ihmisten kanavalle. Tervetuloa minultakin. – Nike 17:39, 12 October 2008 (UTC)