EtherpadLite:Pad.modals.badChangeset.cause/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Ова може да се должи на погрешна поставеност на опслужувачот или некое друго неочекувано поведение. Обратете се кај администраторот доколку сметате дека ова е грешка. Обидете се да се превклучите за да продолжите со уредување.