Intuition:Templatecount-introduction/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Внесете го името на предлошката (за жал, засега само за Википедии) и стиснете на „Оди“. Толку. Ќе се изврши извесно меѓускладирање (за да се запамети исходот), но тоа е, за жал, вон контролата на алаткава и нејзиниот сопственик.