MediaWiki:Abusefilter-blocked-display/jv

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Laku iki otomatis dianggep mbebayani, lan panjenengan ditolak déning sistem. Minangka tambahan, kanggo njagani translatewiki.net, akun panganggo lan kabèh kang ana kaitané karo alamat IP panjenengan wis diblokir saka mbesut. Yèn iki amarga ana kasalahan, mangga hubungi pangurus. Katrangan ringkes aturan planggaran kang padha karo lakuné panjenengan: $1