MediaWiki:Abusefilter-blocked-display/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Laku iki otomatis dianggep mbebayani, lan Sampéyan ditolak déning sistem. Minangka tambahan, kanggo njagani translatewiki.net, akun panganggo lan kabèh sing ana kaitané karo alamat IP Sampéyan wis diblokir saka nyunting. Yèn iki amarga ana kasalahan, mangga hubungi pangurus. Katrangan ringkes aturan planggaran sing padha karo lakuné Sampéyan: $1