MediaWiki:Abusefilter-blocked-display/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Ова дејство е автоматски утврдено како штетно, и забрането Ви е да го извршите. Покрај ова, за да се заштити translatewiki.net, вашата корисничка сметка и сите поврзани IP-адреси се блокирани од уредување. Ако оваа реакција се должи на некаква грешка, обратете се на администратор. Еве краток опис на правилото за злоупотреби според кое беше утврдено дека сте направиле престап: $1