MediaWiki:Abusefilter-degrouped/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Ова дејство е автоматски утврдено како штетно. Затоа тоа не е дозволено. Покрај ова, бидејќи вашата сметка е под сомнение дека е искомпромитирана, одземени ви се и правата. Ако сметате дека ова беше некоја грешка, контактирајте бирократ со објаснение за вашата постапка, за да можат да ви бидат вратени правата. Еве краток опис на правилото за злоупотреби според кое беше утврдено дека сте направиле престап: $1