MediaWiki:Abusefilter-disallowed/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Tumindak iki otomatis konangan mbebayani, mula ora diidinaké. Manawa yakin tumindaké panjenengan konstruktif, mangga kandhani administrator apa sing arep panjenengan lakoni. Katerangan ringkes palanggaran sing jumbuh karo tumindaké panjenengan ya iku: $1