MediaWiki:Abusefilter-disallowed/jv

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Tumindak iki otomatis konangan mbebayani, mula ora diidinaké. Manawa yakin tumindaké panjenengan konstruktif, mangga kandhani administrator apa kang arep panjenengan lakoni. Katerangan ringkes palanggaran kang jumbuh karo tumindaké panjenengan ya iku: $1