MediaWiki:Abusefilter-disallowed/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Laku iki otomatis dianggep mbebayani, lan makané ditolak. Yèn Sampéyan pitaya suntingan Sampéyan migunani, mangga lapor pangurus apa sing wis Sampéyan lakoni. Katrangan ringkes aturan planggaran sing padha karo lakuné Sampéyan: $1