MediaWiki:Abusefilter-edit-bad-tags/aln

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Një ose më shumë nga ju tags specifikuar nuk është i vlefshëm. Tags duhet të jetë i shkurtër, dhe ata nuk duhet të përmbajë karaktere speciale.