MediaWiki:Abusefilter-edit-bad-tags/jv

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Tenger kang panjenengan lebokaké ora trep. Tenger kudu cendhak, ora ngemu karakter mirunggan, lan ora dianggo piranti alus liya. Jajal pilih jeneng tenger anyar.