MediaWiki:Abusefilter-edit-bad-tags/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Siji utawa luwih tandha sing Sampéyan awèhaké ora sah. Tandha kuduné cendhèk lan ora kaisi karakter kusus.