MediaWiki:Abusefilter-edit-oldwarning/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Уредувате стара верзија на овој филтер. Наведените статистики се однесуваат на најновата верзија на филтерот. Ако ги зачувате направените промени, ќе ги поклопите сите промени направени од преработката која ја уредувате наваму.Назад кон историјата на овој филтер.