MediaWiki:Abusefilter-edit-restricted/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Не можете да го уредувате овој филтер бидејќи содржи еден или повеќе ограничени дејствија. Побарајте овие промени за вас да ги направи некој корисник со дозвола за додавање на ограничени дејства.