MediaWiki:Abusefilter-edit-status-profile/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Од $1 последните дејства, овој филтер соодветствува на $2 ($3%). Просечното време на работа изнесува $4мс, и искористува $5 услови од ограничувањето на услови.