MediaWiki:Abusefilter-exception-notenoughargs/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ora cukup panemu kanggo fungsi $2 sing diceluk nèng karakter $1. Dikarepaké ana $3 panemu, nemu $4