MediaWiki:Abusefilter-import-intro/jv

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Panjenengan bisa nganggo antarmuka iki kanggo ngimpor saringan saka wiki liya. Ing wiki sumber, klik "Export this filter to another wiki" sakisoré "Tools:" ing antarmuka pambesutan. Salin saka kothak wedhi kang njedhul, lan tèmplèkaké ing kothak tèks, banjur klik "Import data".