MediaWiki:Abusefilter-import-intro/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Sampéyan bisa nganggo antarmuka iki kanggo ngimpor saringan saka wiki liya. Nèng wiki sumber, klik "⧼abusefilter-edit-export⧽" sakisoré "⧼abusefilter-edit-tools⧽" nèng antarmuka panyuntingan. Salin saka kothak wedhi sing njedhul, lan tèmplèkaké nèng kothak tèks, banjur klik "⧼abusefilter-import-submit⧽".