MediaWiki:Abusefilter-import-intro/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Rika teyeng nganggo antarmuka kiye nggo ngimpor saringan sekang wiki liyane. Nang wiki sumber, klik "⧼abusefilter-edit-export⧽" nang ngisore "⧼abusefilter-edit-tools⧽" nang antarmuka panyuntingan. Salin sekang kothak teks sing nongol, lan templekna kuwe ming kothak teks kiye, banjur klik "⧼abusefilter-import-submit⧽".