MediaWiki:Abusefilter-import-intro/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Овој посредник служи за увезување на филтри од други викија. На изворното вико, стиснете на „⧼abusefilter-edit-export⧽“ под „⧼abusefilter-edit-tools⧽“ во посредникот за уредување. Копирајте ја содржината од полето коешто ќе ви се појави, и залепете ја во ова поле, па стиснете на „⧼abusefilter-import-submit⧽“.