MediaWiki:Abusefilter-log-entry-withdiff/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

$1: $2 предизвика филтер на злоупотреби, извршувајќи го дејството „$3“ на $4. Преземени мерки: $5; Опис од филтерот: $6 ($7)