MediaWiki:Abusefilter-log-private-not-included/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Една или повеќе од филтерските назнаки што ги укажавте се лични. Бидејќи не ви е дозволено да ги разгледувате подробностите за личните филтри, овие филтри не се употребени при пребарувањето.