MediaWiki:Abusefilter-mustbeeditor/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Kanggo alesan kamanan, mung panganggo sing duwe hak ngowah saringan planggaran sing teyeng nggo ngowaih kiye.