MediaWiki:Abusefilter-test-intro/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Kaca iki nglilakaké Sampéyan mriksa saringan sing dilebokaké nèng kothak ngisor iki tumrap $1 owahan pungkasan. Kanggo ngemot saringan wis ana, tulis ID saringan nèng njero kothak ngisoré kothak tèks sunting, lan klik tombol "Ngemot".