MediaWiki:Abusefilter-test-intro/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Kaca iki ngidinaké panjenengan mriksa panyaringan sing dilebokaké ing kothak ngisor iki tumrap owahan $1 pungkasan. Saperlu ngamot panyaringan, ketik ID panyaringan ing kothak sangisoré kothak tèks besut, tumuli klik tombol "⧼abusefilter-test-load⧽".