MediaWiki:Abusefilter-test-syntaxerr/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Saringan sing panjenengan isèkaké kena masalah sintaksis. Panjenengan bisa nampa wedharan wutuh kanthi ngeklik tombol "⧼abusefilter-edit-check⧽".