MediaWiki:Abusefilter-test-syntaxerr/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Saringan sing Sampéyan lebokaké ngalami kasalahan sintaks. Sampéyan bisa nampa pawedharan jangkep mawa ngeklik pencètan "Priksa Sintaks".