MediaWiki:Abusefilter-warning/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Pèngetan: Laku ini otomatis dianggep mbebayani. Suntingan sing ora migunani bakal dibalèkaké, lan suntingan sing namung mbolan-mbalèni sarta ora cetha bakal marakaké akun utawa alamat IP Sampéyan diblokir. Yèn Sampéyan pitaya suntingan iki migunani, Sampéyan bisa klik Kirim manèh kanggo mesthèkaké. Katrangan ringkes aturan planggaran sing padha karo lakuné Sampéyan: $1.