MediaWiki:Abusefilter-warning/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Pènget: Tumindak iki wis otomatis tinengeran mbebayani. Tumindak sing ora konstruktif bakal gagé kabalèkaké, lan besutan sing ora cetha utawa mbolan-balèni bakal njalari akun utawa alamat IP-né panjenengan kablokir. Yèn yakin tumindak iki konstruktif, panjenengan bisa kirim iki manèh saperlu konfirmasi. Katerangan ringkes ngenani palanggaran sing jumbuh karo tumindak panjenengan ya iku: $1