MediaWiki:Abusefilter-warning/sq

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

' ' ' Kujdes ' ' ' : Ky veprim është identifikuar automatikisht si i dëmshëm. Redaktimet jo-konstruktive do të rikthehen shpejt dhe redaktimet skandaloze apo jo-konstruktive të përsëritura do të rezultojë në llogarinë tuaj ose IP adresën si të bllokuara. Nëse besoni ky redaktim të jetë konstruktiv, mund të shtypni Paraqit edhe njëherë për ta konfirmuar. Një përshkrim i shkurtër i rregullave të shpërdorimit që veprimet tuaja janë përputhur janë: $1