MediaWiki:Accesscontrol-info-box/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ова МедијаВики го користи додатокот „Контрола на пристапот“ што овозможува ограничување на пристапот мрежното место преку зададен список на допуштени корисници. Бидејќи ја читате оваа порака, тоа значи дека немате пристап до страницата.