MediaWiki:Accmailtext/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Tembung sandhi acak kanggo $1 wis digawe lan dikirim maring $2.

Tembung sandhi kanggo akun anyar kiye teyeng diganti nang kaca ganti tembung sandhi seuwise mlebu log.