MediaWiki:Acct creation global hard throttle hit/aln

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Krijimi i llogarisë është pezulluar automatikisht për disa sekonda për të reduktuar sulmeve nga përmbytjet e regjistrimit. Ju lutem prisni nje moment dhe e goditi "rifreskoni" në shfletuesin tuaj për të rikthejë.