MediaWiki:Acct creation global hard throttle hit/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Panggawéyan rékening anyar dipenggak sacara otomatis kanggo sawetara detik kanggo ngurangi serangan banjiran régistrasi. Tulung ditunggu sawetara dhisik lan pencèten tombol 'reload' ing panjlajah wèb panjenengan kanggo ngirim manèh.