MediaWiki:Acct creation global hard throttle hit/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Создавањето на сметки е беше автоматски запрено за неколку секунди за да се намалат нападите од масовни регистрации Почекајте малку, па притиснете го копчето за превчитување во прелистувачот за да се обидете повторно.