MediaWiki:Acct creation global soft throttle hit/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Panggawéyan rékening anyar dipenggak sacara otomatis kanggo sawetara wektu amerga ana panyoban log mlebu anyar sing cacahé luar biasa akèhé. Tulung ditunggu pirang menit lan cobanen manèh.