MediaWiki:Acct creation throttle hit/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Tamu ing wiki iki kanthi alamat IP sing padha karo panjenengan wis gawé $1 akun ing sadina pungkasan, nganti cacah maksimum sing diidinaké. Amarga saka kuwi., tamu kanthi alamat IP iki ora bisa gawé akun manèh kanggo sauntara iki.