MediaWiki:Acct creation throttle hit/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Para neneka menyang wiki iki sing nganggo alamat IP-né panjenengan wis gawé akun cacah $1 sajeroné $2 pungkasan, sing cacahé nyandhak cacah maksimum sing diidinaké. Temahané, para neneka sing nganggo alamat IP iki ora bisa gawé akun manèh sauntara iki.