MediaWiki:Acct creation throttle hit/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Tamu nang wiki kiye sing nganggo alamat IP padha karo Rika kiye uwis gawe $1 akun nang sadina pungkasan, gutul jumlah maksimum sing diidinaken. Mulane kuwe, tamu sing nganggo alamat IP kiye ora teyeng maning gawe akun sejen sauntara kiye.