MediaWiki:Acct creation throttle hit/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Посетители на ова вики користејќи ја вашата IP-адреса создале $1 сметки во последниве $2, при што е достигнат најголемиот допуштен број на кориснички сметки предвиден и овозможен за овој период. Како последица на ова, посетителите кои ја користат оваа IP-адреса во моментов нема да можат да создаваат нови сметки.